Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

Sheepi

A373-D-DH0028-SHEEPI

Geef je bureau een beetje leven! Sheepi is zowel een mooie decoratie als een handig accessoire. Het is waar de wereld van rommelige bureaus naar verlangde. Nu hebben al die losse paperclips een plek om thuis te horen.

Sheepi heeft een magnetische body die paperclips aantrekt. Bevestig de paperclips gewoon aan het oppervlak en geniet van hoe het een wolachtige laag kantoorbenodigdheden krijgt. Je kunt je Sheepi vullen met steeds meer paperclips. Het is net een kantoorhuisdier. Hoe meer je toevoegt, hoe dikker het wordt. En zijn ronding draagt alleen maar bij aan zijn schattigheid.

Met 150 gram weegt Sheepi niet te veel en is leuk, compact en charmant. Sheepi is ook heel trouw aan zijn plek op je bureau. metaal Black DesignNest

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.