Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

Heren boxershort

A360-CM_Brief_Men

De boxershort een must-have item voor de man. Of je nu voorkeur voor een ruimvallend model of juist strakke boxer hebt, we hebben we een breed assortiment voor mannen met verschillende duurzame materialen zoals organisch katoen (GOTS), katoen (Oeko-Tex) en bamboe. Zo kiezen onze klanten vaak voor de hoge kwaliteit van bamboe, dit materiaal zorgt voor een heerlijk draagcomfort en is ademend. De elastische band kun je laten personaliseren en je hebt de keuze uit extra lange of kortere pijpen.

Vanaf 250 paar kunnen wij de boxershorts op maat maken, laat je creativiteit de vrije loop of vraag onze ontwerpstudio voor een passend geheel. Laat ze combineren met een paar Happy Sokken en bezorgt ze zo in een brievenbusdoos bij de klanten thuis. Katoen, Bamboe, Organisch katoen MultiColor

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.