HSG > Blog

Relatiegeschenken blog

Onze top 10 relatiegeschenken

Relatiegeschenken worden al jarenlang ingezet om waardering te laten blijken aan hardwerkend personeel, om klanten eens extra in het zonnetje te zetten en ter versterking van zakenrelaties. Door ons enorm aanbod aan promotieartikelen, goedkope give-aways en luxe relatiegeschenken kan het zijn dat u niet weet waar u moet beginnen met zoeken of dat u het lastig vindt om een keuze te maken. HSG Relatiegeschenken heeft voor u een top 10 samengesteld met de meest aangevraagde relatiegeschenken om u een overzicht te geven. Met deze artikelen zit u altijd goed!  


Voorkom reisstress en geniet optimaal van uw vakantie

U kunt een stuk geruster op vakantie wanneer u zeker weet dat uw bagage voldoet aan de normen en wanneer alle digitale apparaten zoals smartphones en tablets zijn opgeladen. Vaak is dat op de terugreis niet het geval omdat u simpelweg niet exact dezelfde spullen mee terug neemt en omdat er niet altijd voldoende oplaadpunten aanwezig zijn. Deze reis stress kan voorkomen worden met de digitale bagageweger inclusief powerbank. Onmisbaar als reisaccessoire!


Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de vakantie opgeladen is!

Mobiel werken en veel reizen zijn momenteel sleutelwoorden in onze steeds meer digitaliserende samenleving. Daarnaast wordt er regelmatig op vakantie gegaan en ook dan moeten de smartphones en tablets mee. Autoladers zijn daarom nog nooit zo vaak gebruikt! Het nadeel van de gangbare auto opladers is dat er vaak maar één apparaat tegelijk kan worden opgeladen en de grotere apparaten niet altijd goed ondersteund worden. De Smart 4 Port CarCharger biedt een uitkomst! Welk apparaat ook opgeladen moet worden en waar in de auto je ook zit, met deze 4 poorten autolader gaat dat lukken.


RFID blokkerende hoezen en etuis ter skim-beveiliging

Helaas is het tegenwoordig noodzakelijk om belangrijke kaarten en documenten zoals paspoorten, ID-kaarten, creditcards en pinpassen te beschermen tegen diefstal van gegevens. Zodoende kunt u vermijden dat uw gegevens door oplichters makkelijk kunnen worden achterhaald. Vandaar dat wij diverse radiofrequentie identificatie (RFID) beschermende producten hebben opgenomen in ons assortiment. De RFID-signaal blokkeringstechnologie zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn. Laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment aan RFID blokkerende hoezen en etuis ter skim-beveiliging. Wij raden het iedereen aan om persoonlijke gegevens te bewaren in een beschermende RFID-omslag of etui.


Bestel navulbare kraanwaterflessen en help de schoolkinderen in Afrika aan schoon drinkwater!

Voor veel mensen is het vaak moeilijk voor te stellen om geen toegang te hebben tot schoon en veilig drinkwater. Toch zijn er wereldwijd zo’n 800 miljoen mensen die geen gebruik kunnen maken van schoon drinkwater. Vaak moeten ze dagelijks uren lopen om een waterpunt te bereiken terwijl dat water niet eens altijd schoon is. Join the Pipe is een sociaal netwerk dat zich bezighoudt met het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te kunnen voorzien. Er wordt gestreefd naar een eerlijke verdeling van drinkwater en het tegengaan van gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater.  





HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.