De goedkoopste aansteker ter wereld vindt u bij HSG!

Aanstekers behoren ongetwijfeld tot de meest populaire give-aways! Het zijn een van de goedkoopste relatiegeschenken en worden veelal gebruikt als strooigoed. Aanstekers met bedrukking zijn te bestellen in grote aantallen voor weinig geld waardoor u met een klein budget een groot publiek kunt bereiken.

Al jaren behoren aanstekers tot de top 10 van populairste relatiegeschenken. Aanstekers zijn goedkoop, praktisch, duurzaam en hebben daarnaast een relatief groot drukoppervlak. Door een aansteker te voorzien van een bedrukking met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en logo kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf aanzienlijk vergroten. Zo kunt u de reclame aanstekers zelfs full colour laten bedrukken! De budget aansteker is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die het beste past bij uw bedrijf, vereniging, organisatie of winkel.

De goedkope aanstekers zijn gemakkelijk in grote aantallen te verspreiden. Door het kleine formaat kunt u de aanstekers met logo achterlaten bij een afspraak, meesturen met briefings en catalogi of toevoegen aan goodiebags. Maak optimaal reclame voor uw bedrijf met onze budgetaanstekers!

HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken. Door jarenlange ervaring in de in- en verkoop van aanstekers en het bedrukken ervan, kunnen wij u de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden! Van elektronische aanstekers tot aanstekers met flessenopener en van budget aanstekers tot luxe Zippo aanstekers. Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment! Wilt u graag hulp? Maak uw wensen kenbaar en onze medewerkers gaan samen met u opzoek naar een passende aansteker.

De bedrukte goedkope aanstekers zijn uitstekende reclame artikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. Door de aanstekers te bedrukken naar de huisstijl van uw bedrijf, zullen de aanstekers herkenbaar zijn en daardoor nog meer opvallen. HSG Relatiegeschenken heeft de goedkoopste bedrukte aansteker ter wereld!





HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.