Het bereik van een relatiegeschenk

Het bereik van een relatiegeschenk wordt vaak onderschat. Helaas worden in de marketingmix relatiegeschenken dan ook vaak vergeten, terwijl 86% van de relatiegeschenken na een jaar nog steeds actief zijn. Daarnaast is de herinneringswaarde van relatiegeschenken groter in vergelijking met traditionele media. Relatiegeschenken zijn een factor die de consument beïnvloeden kan.

Wij kunnen alle relatiegeschenken voorzien van uw bedrijfsgegevens zoals een logo, uw bedrijfsnaam en eventueel een promotietekst. Uw logo zal vaak onder ogen komen waardoor uw naamsbekendheid alsmaar groter wordt. Met gepersonaliseerde relatiegeschenken blijft uw bedrijf onder de aandacht bij uw klanten, personeel, leden of andere relaties.

HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim assortiment aan te bedrukken relatiegeschenken die perfect inzetbaar zijn als promotiemiddel of give-away tijdens bijvoorbeeld beurzen en evenementen. De meest effectieve relatiegeschenken van dit moment zijn pennen, linialen, calculators en USB-sticks. Het zijn voordelige en effectieve geschenken, die bedrijven op meerdere vlakken van toegevoegde waarde voorzien. Kies voor een relatiegeschenk dat bij uw bedrijf en bij uw doelgroep past. Op die manier creëert u een perfecte mix en een effectief promotiemiddel! U kunt het relatiegeschenk goedkoop bij ons bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering, lage prijzen en goede kwaliteit.





HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.