CoinLamp

€ 51.24

Artikelnummer: A373-D-DH0131-CLDINA
De CoinLamp is een stijlvolle tafellamp die je bewust leert omgaan met verlichting. Hij gaat namelijk pas aan als u er een muntstuk in doet. Ideaal om uw omgeving te laten beseffen dat energie geld kost en dat er een prijskaartje aan verlichting hangt.

Om deze trendy tafellamp aan te zetten, moet je een muntje in de lamp steken. De waarde van de munt maakt niet uit. Zolang het is gemaakt van een geleidend metaal, het een diameter tussen 13 en 30 mm heeft en een maximale dikte van 5 mm. Euromunten vanaf 10 cent voldoen aan deze voorwaarden.

Met het betalen voor iedere keer dat u de CoinLamp inschakelt, vult u vrijwel ongemerkt de spaarpot in de tafellamp. Om je munten terug te krijgen, schroef je gewoon de onderkant van de lamp los.

De lamp is voorzien van duurzame LED-verlichting en stijlvolle houten details. Omdat de CoinLamp een USB aansluiting heeft, kunt hem ook via uw computer van elektriciteit voorzien. Hierdoor is hij zeer geschikt als bureaulamp. Het Scandinavisch aandoende design maakt deze lamp bijzonder en door de bescheiden afmeting is hij goed te gebruiken als leeslampje, bedlampje of gewoon als sfeerverlichting. Kortom, een natuurlijk design dat perfect past in elk modern interieur.

Door de unieke inschakeling wordt u er op gewezen dat verlichting een prijs heeft. Op deze manier kun je bijvoorbeeld kinderen op een uiterst originele manier leren om energie efficiƫnt te gebruiken. Trek aan de houten knop om de lamp uit te doen. kunststof Black DesignNest


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655